Manager De Maio: "We praten met Anderlecht"

VRIJDAG, 1 JULI 2016, 18:55 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Nadat het zo goed als rond is met FC Genua, heeft Anderlecht nu ook gesprekken aangeknoopt met Sébastian De Maio zelf. "Het aanbod van Anderlecht streelt onze ijdelheid en we zullen zien we we een akkoord kunnen vinden", zegt de manager van De Maio.

"De gesprekken met Anderlecht zijn aan de gang en we bekijken wat mogelijk is", vertelt De Maio's manager Diego Tavano aan TMW Radio. "De interesse van Anderlecht is serieus. Ze hebben een mooi bod gedaan bij Genua. Dat flatteert ons en we zullen zien of we een akkoord kunnen bereiken."

De Maio speelt sinds 2013 bij Genua en is er een vaste waarde. "Sébastian was één van de beste verdedigers in de Serie A het voorbije seizoen", beweert Tavano. "Ook Italiaanse clubs tonen interesse. We gingen er altijd van uit dat Sébastian de voorbereiding bij Genua zou starten, maar als aanbiedingen als deze komen, moeten we ze bekijken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.