"Iedereen begint weer vanaf nul"

ZONDAG, 3 JULI 2016, 10:35 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Anderlecht boekte gisteren een vlotte overwinning tegen Bornem. Steven Defour en Youri Tielemans spraken na afloop van een geslaagd oefenduel. "Het was belangrijk om vandaag vertrouwen te tanken", vertelt Tielemans.

"We begonnen goed aan de wedstrijd, maar daarna gaven we het wat uit handen. Vervolgens herpakten we ons en scoorden we nog verschillende doelpunten", doet Tielemans het verhaal van de wedstrijd. "Het was belangrijk om vandaag vertrouwen te tanken. We blijven verderwerken om klaar te zijn voor de eerste matchen van de competitie en de voorronde van de Champions League. We zijn op goede weg."

Steven Defour, die de aanvoerdersband droeg, ziet ook dat Anderlecht op de goede weg is. "In vriendschappelijke wedstrijden gaat het vooral om het fysieke. We proberen ook om de automatismen erin te krijgen en zoveel mogelijk goede acties op de mat te leggen."

"Het gaat goed met Weiler"

René Weiler is nu twee weken aan de slag bij Anderlecht. Hoe bevalt dit? "Het gaat heel goed", geeft Tielemans aan. "We werken had op training. Iedereen begint weer vanaf nul en geeft alles. We moeten nog op bepaalde zaken trainen, maar iedereen zal er staan als het moment er is. We hebben nog enkele weken, dat zal wel lukken. "

"Het is een nieuw seizoen met een nieuwe trainer en nieuwe wetten. Iedereen begint vanaf nul en moet zich tonen", besluit Defour.



anderlecht-online forum