Roef: "Ik wil het hier waarmaken"

DONDERDAG, 7 JULI 2016, 14:13 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Davy Roef, René Weiler en Dennis Appiah gaven na de wedstrijd tegeh OHL een korte reactie bij RSCA TV. Zowel coach Weiler als Appiah geven toe dat de eerste helft zwak was maar dat de ploeg zich in de tweede helft heeft herpakt. Roef is gelukkig dat hij een belangrijke redding kon doen.

Roef: " Het was toch een belangrijke redding, maar daarvoor sta ik er. Op een voorzet kon hun spits tegenvoets koppen, ik kon de bal  nog net met mijn vingertoppen tegen de paal duwen. Ik ben heel blij dat ik de redding heb kunnen doen. Ik ben heel blij dat ik van Anderlecht de kans gekregen heb om nummer 1 te worden en ik ga er alles aan doen om het waar te maken. Elke week ga ik mijn uiterste best doen en dan zullen we wel zien.


Weiler: "Met het resultaat  ben ik tevreden, ook met de reactie in de tweede helft. Maar in de eerste helft was ik wel niet helemaal tevreden. We speelden niet slecht. We stonden goed geplaatst maar we zetten niet genoeg druk op de man met de bal. Het was niet agressief genoeg. We kregen ook nog eens een doelpunt tegen na een fout. Niet echt slim. Maar zoals ik al zei, ik ben heel echt blij met de reactie in de tweede helft. Ik merk op dat de ploeg goed bezig is en elke week vorderingen maakt. We hebben nog heel veel werk voor ons liggen, maar ik kan wel zeggen dat ik er een goed gevoel bij heb en ik heel graag met deze ploeg werk."

Appiah: "Ik ben blij dat we terug naar huis keren met de drie punten. Het was moeilijk in de eerste helft maar we hebben ons goed herpakt in de tweede helft. Er zijn natuurlijk altijd werkpunten. We trainen nu al tweeënhalf weken en we worden fysiek steeds beter. We beginnen mekaar ook steeds beter te kennen, want er zijn natuurlijk nieuwe spelers bij, zoals ik.Maar ik probeer mij zoveel mogelijk aan te passen. Het is de tweede keer in mijn leven dat ik van club verander. Ik heb het geluk dat iedereen hier wel Frans kent en ik kan ook wel wat Engels. Dat maakt het allemaal toch al wat gemakkelijk. Het klopt dat ik in het begin wat bescheiden en terughoudend was maar dat gaat nu al beter.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.