Anderlecht betreurt uitspraken minister Vanhengel

DONDERDAG, 7 JULI 2016, 19:51 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Brussels minister Guy Vanhengel deed woensdag een uithaal richting Anderlecht omtrent het Eurostadion. Anderlecht heeft nu officieel gereageerd op de uitspraken van de minister en laat weten de uitspraken van Vanhengel te betreuren. 

Paars-wit liet op zijn officiële website volgende reactie optekenen: 

"RSC Anderlecht betreurt de uitspraken van Brussels minister Vanhengel in de media en wenst daarom haar positie te verduidelijken.

De club heeft in oktober 2015 een Beginselakkoord getekend, met daarin principes van een mogelijke samenwerking. Zoals in elk princiepsakkoord moeten deze intenties en plannen nog verder uitgewerkt worden alvorens tot een definitief contract kan worden gekomen.

RSC Anderlecht heeft een rijke traditie van maatschappelijk engagement (waaronder haar jeugdopleiding, haar werking met Brusselse scholen en jongeren) en als trendsetter van een complete stadion- en fanbeleving in België en Europa. De club wil dit ook voor de volgende decennia kunnen blijven garanderen voor haar supporters en haar partners.

Het is vanuit deze optiek dat RSC Anderlecht de onderhandelingen van het Eurostadium heeft aangevat en verderzet. Alle standpunten die RSCA verdedigt, worden gedragen doorheen de club en haar Raad van Bestuur en zijn duidelijk en gekend bij alle onderhandelingspartners.

RSC Anderlecht kan, omwille van de vertrouwelijkheid, niet publiek nader ingaan op de inhoud van de onderhandelingen."

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.