"Tot binnenkort ! Jullie Ket."

VRIJDAG, 8 JULI 2016, 11:43 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Het is officieel, Anthony Vanden Borre trekt voor één seizoen naar Montpellier, maar dat deed hij niet zonder een hartverwarmend woordje te richten tot Anderlecht en zijn supporters. RSCA zal voor altijd in zijn hart zitten, liet de rechtsback weten.

"Ik dank Montpellier dat ze mij de kans geven om de Franse eerste klasse te ontdekken, een kampioenschap die mij al sinds jonge leeftijd aansprak. Ik zal er alles aan doen om het vereiste niveau te bereiken en om er samen een prachtig seizoen van te maken."

"Maar voor ik aan deze nieuwe uitdaging begin wil ik eerst 'tot ziens' zeggen aan de supporters van Anderlecht! Zelfs tijdens de laatste moeilijke maanden zijn ze altijd in mij blijven geloven en mij blijven steunen, zij waren de reden waarom ik volhield. Ik besef dat ik niet perfect ben en dat ik soms de verkeerde dingen zeg en doe, maar ik zal altijd van Anderlecht houden, paars-wit zit voor eeuwig in mijn hart. Ik wil vooral Nicolas Frutos en JF Levain bedanken, zij waren mijn gids uit de donkere dagen. Tot binnenkort in het Zuiden. Jullie Ket !!! "

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.