"Mijn uiterste best doen om nummer 1 waardig te zijn"

WOENSDAG, 13 JULI 2016, 14:00 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Davy Roef krijgt de zware taak om Silvio Proto op te volgen, een taak die hij  mee heel veel goesting aanpakt. Roef laat ons even meekijken op een stagedag te Oostenrijk waar het om tien uur 's morgens al 28 graden is en ja ook tot in de Oostenrijkse paars-wit regionen is PokémonGo doorgedrongen.

"Tussen twee trainingen door probeer ik altijd wat te slapen", zegt Roef, "Maar als we anders een kwartiertje of zo vrij hebben jagen weg over het algemeen op Pokémon's. Dennis Praet staat momenteel het verst in het klassement want hij is er het eerst mee begonnen, maar hij wordt zenuwachting want we halen hem stilletjesaan in", geeft Roef lachend toe.

"Voor de rest verdelen we onze tijd met trainingen en rusten, ik heb gezien dat er woensdag een groepsactiviteit op het programma staat, dat zal ook wel leuk worden. Vooral voor de groepsfeer te bevorderen zijn die groepsactiviteiten heel goed. Voor de rest is het alle dagen harde trainingsarbeid. We moeten ons beginnen voorbereiden op de eerste wedstrijden die er binnenkort aankomen", aldus Roef.

"Ik ben heel fier dat ik het nummer 1 mag dragen en heel dankbaar voor deze kans. Ik ga er dan ook alles aan doen om een waardige nummer 1 te zijn."

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.