Parking Hôpital gratis volgende woensdag

DONDERDAG, 14 JULI 2016, 20:31 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Volgende week woensdag 20 juli, speelt Anderlecht een vriendschappelijke wedstrijd tegen SC Heerenveen. Op die dag zal parking Hôptial gratis toegankelijk zijn voor de supporters zolang er plaats is. De wedstrijd is gratis voor abonnees 2016-2017, niet abonnees betalen 5€.

Het zal woensdag mogelijk zijn om nog tickets en abonnementen aan te kopen, de ticketing blijft open tot 19u.

Opgelet: 
tribune 2, de bovenring van tribune 3 en de bovenring van tribune 4 zullen gesloten zijn. Supporters die hier een abonnement hebben, kunnen plaatsnemen in de onderste ring van tribune 3. Deze tribune zal uitzonderlijk vrije zitplaatsen hebben waarvoor het principe ‘first come, first served’ geldt.

Het veiligheidsniveau 3 is nog steeds van kracht. Om veiligheidsredenen zullen rugzakken, handtassen en zelfs plastieken zakken niet worden toegelaten in het stadion. Hiervoor wordt ook geen georganiseerde opbergplek voorzien. Nultolerantie zal hiervoor worden toegepast. Bij de ingang van het stadion zullen alle fans systematisch grondig gefouilleerd worden. We verzoeken de fans daarom vriendelijk om goed op tijd te komen. Dank u voor uw begrip.





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.