Van Holsbeeck: "Nog twee, drie of vier nieuwkomers"

MAANDAG, 18 JULI 2016, 07:01 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Met Alexandru Chipciu en Robert Mak staat Anderlecht dicht bij twee nieuwe aanwinsten. Paars-wit doet zijn transfers erg vroeg dit jaar, dat beseft ook Herman Van Holsbeeck. "Maar dit heeft zijn prijs", zo zegt de Anderlecht-manager.

Met Sofiane Hanni, Dennis Appiah en Sebastian De Maio legde Anderlecht al drie spelers vast. Alexandru Chipciu volgt vandaag en en ook Robert Mak staat dicht bij een transfer. "Dat ik zo vroeg op de zomer spelers moet aantrekken, is vervelend", zegt Van Holsbeeck. "Je betaalt nu meer dan na half augustus. Maar we wisten dat we snel moesten handelen en het bestuur is bereid hiervoor te betalen."

Volgende week moet Anderlecht aan de bak in de voorronde van de Champions League. Tegen dan zal er nog versterking zijn aangekomen. "We gaan proberen nog twee, drie of mogelijk zelfs vier spelers aan te trekken", aldus Van Holsbeeck. "We moeten de voorronde tegen Rostov zien door te komen. Maar het is een vervelende loting: het is een lastige reis en de match komt vroeg voor ons. 



anderlecht-online forum