Hoe staat het met transfers van Praet, Defour en Okaka?

MAANDAG, 18 JULI 2016, 07:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Terwijl Anderlecht stevig werk maakt van inkomende transfers, blijft het aan de uitgaande kant beperkt tot geruchten en interesses. In de kranten geeft Herman Van Holsbeeck kort uitleg over de mogelijke transfers van Dennis Praet, Steven Defour en Stefano Okaka.

"Er zijn clubs die interesse tonen in Dennis, maar geen enkele is bereid om te betalen wat we willen", zo klinkt het. "Hetzelfde geldt voor Steven. Met hem hebben we afspraken gemaakt over een transfer en hoeveel hij moet kosten. We gaan niet zo maar onze beste spelers verkopen op het momenten dat we een ploeg moeten bouwen."

Van een transfer van Okaka naar China is intussen geen sprake meer. "Wat kan ik erover zeggen? De Chinezen hadden twee keuzes: hem kopen of hem niet kopen. Het is het tweede geworden. Of het mislopen van die twaalf miljoen euro onze transferplannen verandert? Misschien een beetje, maar het bestuur blijft bereid om te investeren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.