"Weiler zijn directe stijl bevalt me"

MAANDAG, 18 JULI 2016, 07:46 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Herman Van Holsbeeck was zaterdag een aandachtige toeschouwer tijdens de oefenwedstrijd tussen Anderlecht en Feyenoord. "Deze wedstrijd was een aangename verrassing voor mij", verrast Van Holsbeeck.

Goed kon je de wedstrijd van Anderlecht tegen Feyenoord moeilijk noemen. Van Holsbeeck wijst echter op de omstandigheden en zag positieve zaken. "Onze eerste helft vond ik vrij goed en ook op het vlak van inzet en mentaliteit zat het snor", vindt Van Holsbeeck. "Vergeet niet dat het elftal op sommige plaatsen niet uitgebalanceerd is, dat we grote kuis hebben gehouden in kern en staf, dat Defour er niet bij was en dat Okaka op de bank zat."

Weiler heeft nog heel wat werk voor de boeg, maar Van Holsbeeck heeft er vertrouwen in dat het goed komt. "Ik zie waar de coach naartoe wil. We moeten hem de ruimte geven om zijn accenten te leggen. Zijn directe stijl en aanpak bevallen mij. Ik hou van dit soort mensen. Ik weet dat we op Anderlecht weinig tijd hebben, maar we zullen Weiler zoveel mogelijk tijd geven om Anderlecht zijn identiteit terug te geven."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.