Weiler: "Er kunnen nog veel dingen beter"

DONDERDAG, 21 JULI 2016, 09:13 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Anderlecht won gisteren wel van Heerenveen met 3-1, maar coach René Weiler weet vooral dat er nog veel werk is voor zijn groep richting Rusland trekt. Sebastien De Maio droeg de aanvoerdersband, maar een echte keuze heeft Weiler nog niet gemaakt.

"Het is nog heel vroeg", reageert de coach op de vraag of zijn ploeg klaar is voor de confrontatie met Rostov, "Chipciu is alvast een versterking, maar hij moet nog wat roderen met zijn ploeggenoten, ze zijn elkaar nog niet echt gewoon. We hebben in ieder geval nog tijd nodig. We spelen alles bij elkaar een goede wedstrijd, maar er zijn nog heel wat zaken die beter kunnen."

De voorbije weken ging de aanvoerdersband al naar Youri Tielemans, Bram Nuytinck en Steven Defour, tegen Heerenveen was de eer weggelegd voor Sebastien De Maio, maar een echte keuze heeft de coach nog niet gemaakt: "Ik weet dat het ver tijd is om een definitieve keuze te maken, maar ik weet het nog niet. Ik hou graag meerdere opties open, ik wil verschillende leidersfiguren, niet één. De Maio is daar één van, maar ik wil de kans ook aan andere spelers geven. Daarom dat verschillende spelers nu van mij de aanvoerdersband eens mogen omdoen."
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.