"Overtuigd dat iedereen zich voor 300% zal geven"

MAANDAG, 25 JULI 2016, 16:04 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Anderlecht nam deze middag het vliegtuig richting Rusland voor de wedstrijd tegen FC Rostov morgen. Dat de voorbereiding alles behalve ideaal was voor paars-wit geeft Herman Van Holsbeeck. De wedstrijd komt eigenlijk wat te vroeg volgens de general manager, al is hij ervan overtuigd dat de hele ploeg zich voor 300% zal geven.

"Qua verplaatsing was dit de slechtst mogelijke verplaatsing. We zijn toch wel even bezig geweest met administratie, visums, transport, maar de afreis zal denk ik wel perfect verlopen", zegt Van Holsbeeck, "We mogen ons niet fixeren op het feit dat hij bij Rostov intern rommelt, ze zijn tenslotte tweede geworden in hun competitie voor Zenith. Hun spelers staan ongetwijfeld te popelen om zicht te tonen in de Champions League."

"De voorbereiding was niet ideaal voor ons, de wedstrijd komt iets te vroeg voor ons, dat is geweten. Er moeten nog posities worden ingevuld dus er moeten nog transfers gedaan worden. Maar ik ben ervan overtuigd dat iedereen, zowel jong als oud, zich morgen voor 300% zal geven voor de club.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.