Manager Lombaerts: "Zenit heeft sleutel in handen"

WOENSDAG, 27 JULI 2016, 16:52 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht is bereid om erg ver te gaan voor Nicolas Lombaerts, maar is dat ook ver genoeg. Volgens de manager van Lombaerts is de verdediger niet de moeilijkste, maar is het zaak om Zenit Sint-Petersburg te overtuigen.

Anderlecht en het Engelse Watford zijn momenteel het meest concreet voor Lombaerts. Beide clubs deden hem al een voorstel en naar verwachting brengt Watford nog deze week een bod uit bij Zenit. "Zenit heeft de sleutel in handen", geeft Lombaerts' manager Santosh Verhulst aan. "Een akkoord bereiken met Nicolas zal voor de geïnteresseerde clubs niet moeilijk zijn. Het is kwestie van overeen te komen met Zenit."

In Rusland heeft Lombaerts nog een contract voor twee jaar en Zenit voelt geen behoefte om hem te laten gaan. Anderzijds heeft het wel begrip voor Lombaerts' wens om dichterbij huis te voetballen nu hij vader wordt. Zenit zou zijn vraagprijs al verlaagd hebben van acht naar 4,5 miljoen euro. Maar er hoeft geen tekeningetje bij dat Watford financieel veel sterker staat dan Anderlecht.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.