"Praet is écht geblesseerd"

VRIJDAG, 29 JULI 2016, 07:12 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Roger Vanden Stock plaatste vraagtekens bij de "blessure" van Dennis Praet. Een verdenking die hard aankwam bij zijn entourage. Praet zijn advocaat Dirk Vanden Boer wil nu de puntjes op de i zetten: "Praet heeft géén transferitis en is écht geblesseerd."

"We deze hele heisa niet uitvechten in de pers", zegt Vanden Boer, "Maar wat Vanden Stock zegt is onzin. Dat ze bij Anderlecht gewoon één keer bellen met de medische staf, dat zou al veel klaarheid brengen. De staf zal alleen maar bevestigen dat Dennis écht geblesseerd is."

"Het probleem is dat Dennis gewoon té loyaal is. Hij moest normaal drie weken rusten maar op vraag van Anderlecht ging hij toch mee op stage met als gevolg dat hij hervallen is in zijn blessure. Nu revalideert hij enkele weken met Lieven Maessschalck, ik zie een speler die niet geblesseerd is dat nog niet doen. Hij heeft echt geen transfiritis, hij zit ook niet Argentinië hé zoals sommige andere spelers. Dennis heeft veel respect voor de club en voor de supporters. Eens hij hersteld is wil Dennis weer voetballen voor Anderlecht", aldus nog zijn advocaat.

Anderlecht vraag tien miljoen euro voor Praet, een bedrag waar veel clubs op afhaken maar ook daarover geen kwaad woord uit de entourage van Praet: "We hebben daar ook nooit over geklaagd ini de media, Anderlecht heeft dat recht om het bedrag te vragen dat ze in hun hoofd hebben. Komt er geen transfer deze zomer, dan is dat voor ons geen probleem. Dan speelt hij nog een jaar bij Anderlecht en volgende zomer is hij een vrije speler."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.