Chipciu: "Hier minder druk dan bij Steaua"

ZATERDAG, 30 JULI 2016, 12:51 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Alexandru Chipciu moet mee voor aanvallend gevaar zorgen in het nieuwe Anderlecht. De Roemeen voelt zich goed bij zijn nieuwe club, waar de druk minder groot is dan bij Steaua Boekarest.

"Bij Steaua was ik de speler met het hoogste salaris. Dat bracht veel druk met zich mee. Men zocht altijd iets om me te bekritiseren en iedere wedstrijd moest ik beslissend zijn, anders was het niet goed", zo vertelt de 27-jarige Roemeen. "Ik hou wel van enige druk, maar ik ben toch blij dat het hier minder is. Of zo voel ik het althans. Wellicht is dat omdat de mensen me hier minder kennen."

Chipciu speelde tegen Heerenveen en Rostov vanop links, maar hij kan volgens zichzelf op beide flanken uit de voeten. Tegen Heerenveen ging het wel beter dan tegen Rostov. "In die wedstrijd lag er meer ruimte. Rostov speelde meer gesloten en daar moet ik nog aan wennen. Ik wil bij Anderlecht stappen vooruit zetten zodat ik een basisplaats kan afdwingen bij de nationale ploeg."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.