Broer Okaka haalt uit naar Anderlecht

MAANDAG, 1 AUGUSTUS 2016, 10:15 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Carlo Okaka, de broer en zaakwaarnemer van Stefano, is niet te spreken over de situatie waarin zijn broer zich momenteel bevindt. "Als Anderlecht niet ophoudt met het bezoedelen van het imago van mijn broer, zullen wij eens een boekje opendoen", waarschuwt hij

Door transferbeslommeringen hervatte Okaka veel later dan zijn ploegmaats de trainingen. Coach René Weiler vond de Italiaan onvoldoende fit en laat hem sinds vorige week apart trainen. “Stefano wees het aanbod niet af om financiële redenen, maar uit liefde voor Anderlecht”, zo reageert zijn broer op de berichten als zou Okaka steeds meer geld gevraagd hebben, wat de Chinezen als erg onbeleefd ervoeren en gesprekken daarom staakten.

Dat Okaka fysiek niet in orde is, betwist broer Carlo eveneens. "Ik ben verbaasd dat Anderlecht dit zegt. Vorig seizoen maakte Stefano het verschil. Hij houdt van Anderlecht en zijn supporters. Als Anderlecht niet ophoudt met Stefano zijn naam te bezoedelen, zullen wij eens een boekje opendoen." Met dit laatste zou Carlo Okaka verwijzen naar het feit dat Anderlecht niet gelukkig is met het feit dat de transfer van Okaka naar China is afgesprongen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.