Weiler: "Leren uit deze nederlaag"

DONDERDAG, 4 AUGUSTUS 2016, 07:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS In zijn derde wedstrijd loopt René Weiler tegen zijn eerste ontgoocheling aan als Anderlecht-coach. "Rostov was beter dan wij, dat moeten we toegeven", aldus de coach achteraf. De Zwitser wil deze partij nu als les gebruiken om stappen vooruit te zetten.

"We hadden problemen met hun spitsen, wat in de heenwedstrijd ook al zo was", vertelt Weiler. "Bukharov hield de ballen goed bij, Amzoun deed ons pijn met zijn snelheid. We hebben veel grote fouten gemaakt. Zo verdedigen wordt op dit niveau afgestraft. Maar ik wil niet enkel naar de verdediging kijken. Ook op het middenveld verloren we de strijd. De hele ploeg was niet agressief genoeg."

Aan goede wil geen gebrek tegen Rostov, maar er werd ook duidelijk dat Anderlecht nog veel werk heeft. "Vergeet niet dat we veel nieuwe spelers hebben, we missen nog automatismen. We zullen oplossingen vinden voor de problemen die we vandaag kenden. We zullen leren uit deze nederlaag."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.