"We waren dit verplicht aan onze supporters"

MAANDAG, 8 AUGUSTUS 2016, 07:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De speler van het seizoensbegin is ongetwijfeld Sofiane Hanni. Ook tegen Kortrijk was hij opnieuw goed voor een doelpunt en een assist. De aanvallende middenvelder genoot van de partij en de verdiende overwinning.

"Na de nederlaag van woensdag moesten we reageren. We waren dat in eigen huis verplicht tegenover onze supporters en hebben dit gedaan", vertelde de Algerijn na afloop voor de tv-camera's. "We mogen nu niet te euforisch zijn. Het was belangrijk voor heel de ploeg dat we vandaag de drie punten pakten. We zijn daar tevreden mee. We scorden mooie doelpunten en het spel was goed. Week na week zullen we elkaar beter vinden en beter spelen. "

Naast Hanni lieten ook de andere nieuwkomers Teodorczyk, Chipciu en Appiah zich positief opmerken. "Ja inderdaad, de transfers hebben zich vandaag getoond, maar de hele ploeg speelde goed. De nieuwe jongens zijn vooral offensieve spelers. We scoren vandaag vijf keer, het is dus logisch dat wij ons laten zien. Maar ik mag ook Appiah niet vergeten, die sterk speelde op zijn positie. 



anderlecht-online forum