Roef: "Vanaf september stabieler"

ZATERDAG, 13 AUGUSTUS 2016, 06:50 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Davy Roef heeft er goede hoop op dat de ploeg na de transferperiode constanter zal presteren. Al bij al was hij tevreden met het gelijkspel: "We hebben de nul kunnen houden, iets wat de coach ons ook gevraagd heeft. We kunnen leven met dit gelijkspel."

"Het verschil met de wedstrijd tegen Kortrijk is groot, ik heb daar niet echt een verklaring voor. We hebben een nieuwe trainer, dus is het soms wat moeilijker om als ploeg op te pikken wat de coach vraagt. Maar we werken hard om constanter te worden en zolang we blijven werken zal ons dat lukken ook", zegt Roef. 

Ook de jonge doelman geeft aan dat het in transferperiode niet altijd gemakkelijk is om een ploeg op te bouwen: "Spelers komen en gaan, dat is dan al wat moeilijker om je daaraan aan te passen. Zoals nu ook, we wisten wel dat het vertrek van Steven er zat aan te komen. Dat maakt het niet gemakkelijk om zo een wedstrijd voor te bereiden. Vanaf september kunnen we dan echt werken om constanter te worden en ik geloof erin dat ons dat zal lukken ook."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.