Tavano: "Geen probleem met Anderlecht"

DONDERDAG, 18 AUGUSTUS 2016, 07:43 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Diego Tavano, de makelaar van Sebastien De Maio, benadrukt nog eens dat zijn speler niet vertrokken is wegens een dispuut met coach Weiler, zoals enkele dagen geleden in de pers verscheen. Familiale omstandigheden zijn inderdaad de reden waarom de verdediger zo vlug mogelijk terug wil naar Italië. 

Tavano bevestigd dat De Maio vandaag zijn medische testen aflegt bij Fiorentina en nadien de transfer kan worden afgerond. "Dit is een transfer door familiale reden, er is zeker geen probleem met Anderlecht", benadrukt de makelaar, "We moeten Anderlecht bedanken dat ze zoveel begrip hadden voor het probleem."

"Het Fiorentina-bestuur heeft Sebastien de mogelijkheid gegeven om terug te keren naar Italië en dat doet ons plezier. Hij voelde zich niet echt goed in Brussel en is net voor de tweede keer vader geworden. We hebben de kans om terug te keren naar Italië dan ook gegrepen", aldus nog Tavano. 

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.