Dendonker: "We zijn er klaar voor"

DONDERDAG, 18 AUGUSTUS 2016, 12:10 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Leander Dendoncker en coach René Weiler gaven een korte persconferentie in de Eden Arena te Praag, naar aanleiding van de wedstrijd tegen Slavia Praag. Nadien trainde paars-wit ook al een eerste keer op het veld van Slavia Praag. De video kan u hier bekijken. 

"Vandaag is een belangrijke wedstrijd en we willen hier een goed resultaat neerzetten", zegt Dendoncker, "Dat is wat telt voor de hele groep en voor mij dus ik ben er klaar voor. We zijn er trouwens allemaal klaar voor."

"Je moet wedstrijd per wedstrijd bekijken", gaat Weiler verder, "We zullen altijd proberen om wedstrijden goed voor te bereiden en om punten te pakken om ons te kwalificeren. Dat is ons grote doel met de twee wedstrijden die ons nu te wachten staan. Ik heb al gemerkt dat Anderlecht altijd dé grote favoriet is, maar je moet de tegenstander niet onderschatten. Er zijn geen kleine ploegen meer vanaf nu. Maar het is duidelijk, we moeten alles geven om ons te kwalificeren, maar het zal niet gemakkelijk zijn."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.