Sylla: "Doelpunt is doelpunt"

VRIJDAG, 19 AUGUSTUS 2016, 06:43 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De eerste helft van Idrissa Sylla zag er eigenlijk niet goed uit, toch trok hij zijn ploeg op gang met de openingstreffer in de tweede helft. De spits geeft zelf toe dat het geen wereldgoal was, "maar een doelpunt is een doelpunt en dat is wat telt".

De eerste helft moest Sylla echt zwemmen om niet kopje onder te gaan: "Maar iedereen had het moeilijk", zicht de Guineeër in de verdediging, "De coach heeft ons gevraagd om het tempo op te drijven en dat hebben we na de rust dan ook gedaan. En dan kwam dat doelpunt. Ok, het zag er niet uit. Maar de bal ging over de lijn en dat is wat telt, zeker in dit soort wedstrijden."

Transfer

Ondertussen blijft de geruchtenmolen omtrent een transfer van Sylla draaien, Wolverhampton biedt 6 miljoen euro. Maar de speler zelf wou niet uitweiden over een eventuele transfer: "Het laatste woord ligt bij de directie, ik ben nog steeds een speler van Anderlecht. Uiteindelijk beslissen zij. Er kan nog veel gebeuren, de transferperiode duurt nog twee weken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.