"Sommigen reageren op momenten dat ze niet moeten reageren"

VRIJDAG, 19 AUGUSTUS 2016, 16:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Na het vertrek van Steven Defour en de discussie en het vertrek van Sébastien De Maio, zorgde Anderlecht gisteren voor een positieve noot door te winnen bij Slavia Praag. Youri Tielemans denkt er allemaal het zijne van.

De dag na de Europese wedstrijd tegen Slavia Praag en twee dagen voor de competitiewedstrijd tegen Eupen sprak Youri Tielemans met de pers. Nu Defour weg is, kijkt iedereen naar hem om de nieuwe leider van de ploeg te worden. "Maar ik moet niet alleen zijn rol als aanjager overnemen", stelt Tielemans. "Dat moeten we met de hele ploeg doen en we zijn er klaar voor."

Ook het onderwerp De Maio kwam ter sprake. Hoe zit het tussen Tielemans en René Weiler? "We hebben een goede relatie", lacht Tielemans. "Of hij streng is? Hangt ervan af voor wie. Op school en thuis kende ik altijd discipline, dus voor mij verandert er niets. Er zijn jongens die bepaalde zaken moeten aanvaarden. Als de coach kritiek heeft, moet je dat accepteren. Hij is de baas, hij beslist. Sommige spelers reageren op momenten dat ze niet moeten reageren"



anderlecht-online forum