Weiler: "Ik snak naar einde transferperiode"

MAANDAG, 22 AUGUSTUS 2016, 09:30 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Tegen Eupen kon Anderlecht zijn sterke prestatie van in Praag niet bevestigen. Vooral de defensie liet bij momenten een erg onzekere indruk. "Ik moest drie nieuwe spelers inpassen", haalde Weiler aan als verzachtende omstandigheid. De coach sluit ook versterking niet uit.

"Het was een vreemde match", vond Weiler. "We begonnen slecht, maar kwamen toch op voorsprong. Telkens we de match in handen dachten te hebben, maakte Eupen gelijk. Jammer dat we niet wonnen, maar we verloren ook niet. Waarom ik Deschacht en Capel wisselde? Ze kregen het fysiek moeilijk."

Hoe dan ook, Weiler kon niet anders dan toegeven dat de verdediging niet al te sterk stond te spelen. "We moesten drie nieuwe spelers inpassen. Appiah en Acheampong kwamen licht geblesseerd terug uit Praag, aldus Weiler. Komt er nog versterking achteraan? "De transferperiode duurt nog een tiental dagen. We zullen intern zien wat we nodig hebben."

Tien dagen is weinig om versterking te halen, maar anderzijds is het ook positief dat de transfermarkt stilaan sluit. Dan weet Weiler eindelijk met welke spelers hij verder kan. "Ik tel af naar het einde van de transferperiode."



anderlecht-online forum