Hanni: "We hadden wedstrijd in handen"

MAANDAG, 22 AUGUSTUS 2016, 11:07 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Met de aanvoerdersband rond de arm en uitblinker tussen de lijnen ontpopt Sofiane Hanni zich steeds meer tot de man die de lijnen uitzet bij Anderlecht. Maar na de tweede gelijkmaker van Eupen, kon ook hij de situatie niet meer ombuigen.

"Ik had de 1-3 kunnen maken en dan was de wedstrijd gespeeld", vertelde de Algerijn na afloop. "Het is een ontgoocheling dat Eupen tot twee keer toe kon terugkomen. We hadden de partij in handen, maar dat volstond niet om de drie punten te pakken. Na de 2-2 tien minuten voor het einde was er niet genoeg tijd meer om weer op voorsprong te komen."

Het frustreert Hanni dat Anderlecht twee tegendoelpunten slikte. "Dat is te veel. Na twee wedstrijden zonder tegendoelpunt, hoopten we dit te kunnen bevestigen. Maar we mogen niet vergeten dat er heel wat andere spelers meespeelden. We werken hard aan de automatismen en alles zal verbeteren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.