Overzicht huurlingen: De Maio meteen op de bank

MAANDAG, 22 AUGUSTUS 2016, 22:00 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Ook dit seizoen proberen we u na ieder weekend een overzicht te geven van de prestaties van de door Anderlecht verhuurde spelers. Met Aaron Leya Iseka, Anthony Vanden Borre, Sébastien De Maio, Hervé Matthys en Rafael Galhardo zijn dit er vijf.

Sébastien De Maio: De Fransman tekende donderdag bij Fiorentina en zat zaterdag meteen op de bank tegen Juventus. Hij viel niet in en Fiorentina verloor met 2-1.

Aaron Leya Iseka: Op de tweede speeldag maakte de jonge spits zijn debuut voor Marseille. Tegen Guingamp mocht hij invallen na 69 minuten. Marseille verloor met 2-1 en heeft één punt uit twee duels.

Anthony Vanden Borre:Na winst op de openingsspeeldag verloor Montpellier dit weekend met 3-1 van Saint-Etienne. Vanden Borre stond net als vorige week in de basis en speelde de hele wedstrijd.

Hervé Matthys: De vorige twee duels mocht Matthys bij Westerlo starten, maar tegen Gent bleef hij dit weekend de hele partij op de bank.

Rafael Galhardo: Bij Atlético Paranaense heeft Galhardo wel een basisplaats. Tegen Atletico Mineiro werd hij gisteren wel na 69 minuten vervangen. Paranaense verloor met 1-0.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.