"Voor mij had het beter geweest als Hasi bleef"

DONDERDAG, 8 SEPTEMBER 2016, 20:07 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Op de laatste dag van de transferperiode trok Nathan de Medina op uitleenbasis naar OH Leuven. Bij Voetbalkrant legt De Medina uit waarom hij deze stap zette. "Bij OHL zit ik goed, hier kan ik me verder ontwikkelen."

"In juni polste OH Leuven al, maar toen wilde ik de komst van de nieuwe coach afwachten", vertelt de 18-jarige verdediger. "Door de problemen die daarna ontstonden (De Medina doelt op zijn verwijdering uit de A-kern), werden de onderhandelingen opnieuw opgestart. Toen enkele pistes in het buitenland niet interessant bleken, kon Emilio Ferrera me overtuigen. Ik zit hier goed voor een jaar, hier kan ik me verder ontwikkelen."

Anderlecht hevelde De Medina in de zomer van vorig jaar over naar de A-kern. Hij had er toen net een erg sterke campagne in de Youth League opzitten. De eerste maanden van het seizoen miste hij door een blessure, maar tegen Zulte Waregem en Racing Genk mocht hij twee keer negentig minuten spelen. Besnik Hasi geloofde meer in De Medina dan Weiler momenteel doet. "Voor mij was het beter mocht Hasi gebleven zijn", besluit het Anderlecht-jeugdproduct.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.