Trezeguet: "Ik wilde worden uitgeleend"

DONDERDAG, 8 SEPTEMBER 2016, 20:15 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Na twee interlands met Egypte is Trezeguet begonnen aan zijn avontuur bij Moeskroen. Bij de degradatiekandidaat moet de flankaanvaller wennen aan het Belgische voetbal. Twee personen zullen Trezeguet in Moeskroen opvolgen namens Anderlecht.

"Sinds het begin van het seizoen wilde ik uitgeleend worden om speelervaring op te doen", vertelt Trezeguet in La Dernière Heure. "Ik wist dat het bij Anderlecht moeilijk zou worden om te spelen. Dankzij meneer Van Holsbeeck kan ik bij Moeskroen terecht."

Net als vorig seizoen kon Trezeguet zich niet doorzetten bij Anderlecht. "Ik weet niet waarom het niet lukt, maar ik heb de indruk dat het niet mijn fout is. Ik kom van een club die drie keer kampioen was in Egypte, ik speelde alle wedstrijden. Ik kwam naar Europa om verder te groeien, maar helaas kreeg ik niet de speelminuten die ik wilde. Ik moet spelen om vorderingen te maken en bij de nationale ploeg te blijven. Ik wil in februari de Africa Cup winnen."

Twee begeleiders

Anderlecht blijft vol in Trezeguet geloven en zal hem van nabij volgen tijdens zijn uitleenbeurt. Jean-François Lenvain van de sociale cel zal dit doen en ook de leraar die Trezeguet sinds enkele maanden Engelse les geeft, blijft de Egyptenaar begeleiden. "Het is de eerste keer dat Anderlecht twee man inschakelt om een speler te begeleiden tijdens een uitleenbeurt", aldus Lenvain in La Dernière Heure.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.