De Medina: "Me tactisch vervolmaken bij OH Leuven"

ZATERDAG, 10 SEPTEMBER 2016, 10:26 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Morgen tegen Tubeke maakt Nathan de Medina mogelijk zijn debuut voor OH Leuven. De 18-jarige verdediger moet in Leuven stappen vooruit zetten in de hoop volgend seizoen een stek in de hoofdmacht van Anderlecht te veroveren.

"Om aanspraak te maken op een basisplaats, zal ik de trainer moeten overtuigen van mijn tactische vooruitgang", geeft De Medina aan. "Wat betreft duelkracht en techniek ben ik er klaar voor. De opleiding van Anderlecht heeft veel aandacht voor het technische aspect. Het tactische aspect wordt meer naar het einde verschoven en dat krijg ik nu bij OHL. Hier maak ik mijn tactische opleiding af."

Met Emilio Ferrera heeft De Medina een coach die bekend staat als een groot tacticus. "Ik heb tijdens mijn eerste dagen in Leuven grote ogen getrokken. De oefeningen van Ferrera zijn een openbaring, zowel de praktijk- als theorieoefeningen. Ik voel me hier goed. Vanaf de eerste dag werd ik in de groep opgenomen. Ik hoop dit seizoen mijn steentje te kunnen bijdragen. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.