Stanciu: "Ik wilde écht naar deze club komen"

MAANDAG, 12 SEPTEMBER 2016, 07:56 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Nicolae Stanciu wervelde gisteren in het Astridpark, ook de Roemeen zelf was tevreden: "Ik ben echt tevreden over mijn eerste wedstrijd, hopelijk denken de fans hetzelfde." En of het publiek tevreden was, het Constant Vanden Stock Stadion bruiste als weleer tijdens de tweede helft, onder leiding van Stanciu.

Met zijn maatje Alexandru Chipciu rechts van hem, dirigeerde Stanciu het paars-witte elftal.
"Alex is heel belangrijk voor mij", gaf de Roemeen toe, "Zowel op als naast het veld. Hij zei mij van in het begin dat Anderlecht de juiste keuze was en ik vertouw op zijn oordeel want we zijn vrienden. Maar ik wist dat hier veel talent zat, Tielemans en Dendoncker, dat zijn big stars. En als je dan zoveel kwaliteit rond jezelf hebt lopen, dan kan je alleen maar beter worden. Geloof me als ik zeg dat ik écht héél graag naar deze club wou komen."

Nog beter

"Ik kan nog beter", liet Stanciu meteen vallen, "Ik had moeten scoren maar heb eerst nog wat tijd nodig om mijn nieuwe ploegmaats te leren kennen, zodat ik weet waar en hoe ze lopen."


 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.