Degryse: "Stanciu zal uitgroeien tot publiekslieveling"

MAANDAG, 12 SEPTEMBER 2016, 10:39 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Marc Degryse was lyrisch in zijn column Hattrick in Het Laatste Nieuws, over het debuut van Nicolae Stanciu. Hij ziet de Roemeen uitgroeien tot publiekslieveling van het Anderlecht-publiek. Degryse weet nu al dat paars-wit het moeilijk zal hebben om Stanciu hierna nog een seizoen te houden.

"Ik kan niet anders dan vol lof zijn. Op één match heeft Stanciu meteen getoond dat hij méér heeft dan een ander. Ik heb een elegante regisseur aan het werk gezien, een échte Anderlechtspeler die heel snel tot publiekslieveling zal uitgroeien, hij heeft die extra klasse waar Anderlechtsupporters zo gevoelig voor zijn. Zijn vista is een ongelooflijke meerwaarde, hij ziet het sneller dan de rest. Hij trapt zo goed met links én met rechts, dat hij altijd voor dreiging zal kunnen zorgen. Hij draait snel weg van zijn tegenstander, hij loopt, hij beweegt, hij zit zowat overal, het is ook iemand die anderen beter maakt. Als, zoals ik verwacht, Stanciu uitgroeit tot een smaakmaker, is de enige vraag die ik mij stel hoelang Anderlecht hem zal kunnen houden."

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.