Overzicht verhuurde spelers

MAANDAG, 12 SEPTEMBER 2016, 12:40 - emjomi

ANDERE Het voorbije weekend kwamen verschillende huurlingen van Anderlecht in actie, met wisselend succes. Zowel Michaël Heylen (onbegrijpelijk dat Nuytinck de voorkeur kreeg op hem) , bij Westerlo, als Mahmoud Hassan Trezeguet bij Moeskroen, kregen zware verliescijfers te verwerken. Een overzicht:

Anthony VandenBorre speelde een hele wedstrijd met Montpellier tegen Guingamp. In minuut 10 opende Montpellier de score, maar Guingamp kwam op gelijke hoogte in minuut 36. Daarmee stond ook meteen de eindscore op het bord. Montpellier staat nu op de 12de plaats in het Franse kampioenschap.

Trezeguet stond met Moeskroen 90 minuten op het veld tegen Zulte-Waregem, maar verloor met 1-5 van Essevee. Hij tekende wel voor de assist voor de enige Moeskroense goal. Er stond wel een gretige Egyptenaar op het veld.

Michaël Heylen speelde een volledige wedstrijd met Westerlo tegen Kortrijk. Maar hij kon niet voorkomen dat Westerlo met 4-1 de boot inging. Het was de eerste wedstrijd voor Heylen bij Westerlo.

Hervé Matthys maakte geen deel uit van de selectie bij Westerlo.

Fabrice N’Sakala mocht ook 90 minuten opdraven met Alanyaspor tegen Genclerbirligi, de wedstrijd eindigde op een scoreloos gelijkspel.

Dodi Ngandoli Lukebakio maakte geen deel uit van de selectie bij Toulouse tegen Bastia.

Orel Mangala speelde met de U19 van Dortmund tegen hun leeftijdsgenoten van Arminia Bielefeld U19. Dortmund won de wedstrijd met 5-0, Mangala tekende voor doelpunt nummer drie en speelde de volle 90 minuten.

Aaron Leya Isekaspeelde met Marseille tegen Nice en werd in minuut 57 vervangen. Iseka tekende voor de assist op een doelpunt van Thauvin maar dat kon de nederlaag van Marseille niet voorkomen, het verloor de wedstrijd met 3-2.

Raphael Galhardokwam niet in actie bij Atlético Paranaense, net als Sebastien De Maiobij Fiorentina. Ook Nathan de Medinableef werkloos toekijken bij Oud-Heverlee Leuven.