Harbaoui: "Ik moet blijven werken"

VRIJDAG, 16 SEPTEMBER 2016, 15:55 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Hamdi Harbaoui moet het zondag opnemen tegen zijn ex-coach Peter Maes. Maar eerst moet hij het opnemen tegen Lukasz Teodorczyk om een plaatsje op het veld te bemachtigen, want tot hiertoe moet hij zich tevreden stellen met invalbeurten.

Voorlopig blijft Teodorczyk gemakkelijk de weg naar doel vinden, dus blijft het bij Harbaoui bij invalbeurten. Een echt groot probleem maakt de Tunesiër daar niet van, maar hij zal ook niet zomaar opgeven: "De concurrentie is er niet eenmaal, Teo kwam hier ook voor mij aan en scoort en speelt goed. Maar ik blijf het beste van mezelf geven en ik moet blijven werken."

"Ik blijf geconcentreerd en probeer er altijd te staan als de coach mij nodig heeft. Dat is nodig, want in voetbal kan het soms vlug veranderen. De dag dat de coach mij  nodig heeft zal ik er staan, ik wacht mijn kans af."

Zondag gaat de aanvaller op bezoek bij zijn ex-coach Peter Maes, waar hij nog veel respect voor heeft: "Ik heb met Peter fantastische jaren beleefd. Hij was niet bang om mij ook even op de bank te zetten, hij was hard voor iedereen, dat heeft mij ook geholpen tijdens mijn carrière. Maar zondag hoop ik hem wel te verslaan".

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.