Bruno: "Leipzig lag me niet"

DINSDAG, 20 SEPTEMBER 2016, 17:28 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Twee jaar na zijn vertrek keerde Massimo Bruno deze zomer terug naar Anderlecht. Hij verliet hiervoor Red Bull Leipzig, ondanks de promotie naar de Bundesliga. "Maar ik voelde met niet goed bij die club", verklaart hij zijn transfer.

"Het was de optelsom van vele kleine dingen die maakten dat het beter was voor mij om te vertrekken", vertelt Bruno. "Ik heb me bij Leipzig nooit kunnen ontwikkelen. Maar ik heb geen spijt van mijn keuze twee jaar geleden. Het Duitse voetbal ligt me wel, maar de club Leipzig niet. Ik hoop nu dat het in de toekomst beter zal gaan."

Anderlecht huurt Bruno voor één seizoen met optie tot aankoop. "Uiteraard is het mogelijk dat ik terugkeer naar Leipzig, maar zo ver zijn we nog niet. Ik moet nu eerst een goed seizoen spelen bij Anderlecht en dan zien we wat de toekomst brengt. Als ik het hier goed doe, zal mijn situatie sowieso verbeteren, zelfs al zou het bij Leipzig zijn. Het belangrijkste is dat mijn hoofd weer vrij is."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.