Dendoncker: "Schandalige vertoning"

MAANDAG, 26 SEPTEMBER 2016, 00:20 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Leander Dendoncker was allerminst gelukkig na de nederlaag thuis tegen Westerlo. Hij had ook geen goed woord over voor de prestatie van zijn ploeg: "Het was een schandalige vertoning. In voetbal kan alles, maar zoiets mag nooit meer gebeuren."

"Dit mag nooit meer gebeuren, alles liep fout. We konden geen duel winnen, voetbalden slordig en de laatste pass kwam niet aan. Bij de tweede bal waren we nergens", zucht Dendoncker, "Ik begrijp het niet, we kwamen met vertrouwen naar deze wedstrijd omdat we zo goed op dreef waren."

"In de tweede helft begonnen we nog goed met enkele kansjes, maar die werden niet afgewerkt. Het was ook wat aanpassen aan het systeem met twee spitsen. Maar goed, het is onze eigen schuld dat we zo spelen. Laat het ons misschien een offday noemen. We weten dat het niet goed was en moeten nu vooral naar onszelf kijken."

Donderdag wacht de Europese verplaatsing naar St-Etienne, een nieuwe kans volgens Dendoncker om iets recht te zetten: "Dat zijn we verplicht aan onszelf aan de supporters".

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.