Bruno: "Konden niet genoeg kansen creëren"

MAANDAG, 26 SEPTEMBER 2016, 11:11 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Massimo Bruno mocht op het uur invallen, maar kon niets meer veranderen aan het spel van Anderlecht. De aanvaller had zowaar een déja vu: "Het is al jaren hetzelfde verhaal. De bezoekers stellen zich defensief op en hopen op de counter. Maar ook chapeau voor Westerlo", gaf Bruno toe. 

"Bij zo een wedstrijden moet je altijd als eerste scoren", gaat Bruno verder, "Anders wordt het heel moeilijk. Ze hopen op de counter en dat werkt. Wij verliezen, maar het is ook wel onze eigen schuld. We konden niet genoeg kansen creëren. Zelfs na de gelijkmaker konden we niet in de wedstrijd blijven."

Bruno wil niet weten van een mentaliteitsprobleem in de ploeg: "We spelen altijd met dezelfde mentaliteit, die om te winnen. De coach legt daar ook heel erg de nadruk op, zeker op de 'kleine matchen', die volgens hem moeilijker zijn dan de andere. Maar we moeten eerlijk blijven en zeggen: chapeau aan Westerlo."

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.