Spajic: "We hebben twee punten verloren"

VRIJDAG, 30 SEPTEMBER 2016, 17:05 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Uros Spajic geeft toe dat Anderlecht twee punten heeft verloren door een gebrek aan communicatie tussen Davy Roef en Bram Nuytinck. Volgens hem was het voldoende dat de bal zo vlug mogelijk richting tribune werd getrapt.

"We zitten in de 94ste minuut. Op dat moment moet je er gewoon voor zorgen dat de bal zo vlug mogelijk in de tribune wordt getrapt, weg van het doel. Op dat cruciale moment moet je geen risico's beginnen nemen. Ik ken het stadion van Saint-Etienne maar al te goed, het kan er heel hevig aan toe gaan. Davy Roef had misschien wat harder moeten roepen", zegt Spajic. 
  
"We verdienden nog een tweede doelpunt net als de drie punten. We hebben er kansen genoeg voor gekregen. Les Verts zijn niet één keer echt gevaarlijk geweest. We kunnen niet anders dan toegeven dat we zelf twee punten weggegeven hebben donderdagavond", besluit de verdediger. 
 
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.