Verschueren stookt gemoederen al op

ZONDAG, 2 OKTOBER 2016, 11:32 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Standard - Anderlecht, het is altijd weer een bewogen wedstrijd. De Ultras laten zich dan steeds weer van het niet zo al te mooiste kant zien, denk maar aan de degoutante Defour-tifo van enkele jaren geleden. Michel Verschueren doet ongewild zijn duit in het zakje door de gemoederen nog wat te verhitten op twitter.

Net als bij Anderlecht gelden er ook strenge veiligheidsmaatregelen in Luik, dus stuurde de club nogmaals de melding uit dat rugzakken verboden zijn in en rond het stadion. Michel Verschueren kon het niet laten om op die tweet te antwoorden: "Niet de rugzakken, maar de hooligans moet men bij Standard Luik buiten het stadion houden om echte sportiviteit te behouden."

We zijn ervan overtuigd dat Mister Michel hier geen kwade bedoelingen bij had, alleen zijn we benieuwd of de licht ontvlambare supporters van de Rouches dezelfde mening toegedaan zijn. Afgelopen week schoptten ze ook al behoorlijk keet in de Amsterdam ArenA, tijdens de wedstrijd tegen Ajax.





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.