Kara: "Achteraan niets weggegeven"

MAANDAG, 3 OKTOBER 2016, 07:37 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Als we één ding moeten toegeven, is dat gisteren Kara Mbodj heerste in de verdediging. Hij deed zijn bijnaam 'King Kara' alle eer aan. De Senegalees was baas in de verdediging en verloor geen enkel duel.

"De verdediging was de voorbije weken de zwakke schakel, maar je moet daar op inspelen en geen excuses zoeken", is Kara eerlijk, "Ik als verdediger voelde mij daar zelf niet goed bij. Vandaag zijn we tevreden want ze waren sterk achteraan en we hebben niets weggegeven. Ondanks dat we op voorhand wisten dat het niet gemakkelijk ging zijn hebben we toch een heel belangrijke wedstrijd gewonnen."

"We moesten op Standard hetzelfde blok houden acheraan als tegen Saint-Etienne. Standard heeft een sterke thuisreputatie en zeker tegen Anderlecht gingen ze alles geven. Maar we hebben hier een Anderlecht laten zien met overtuiging en met solidariteit. Iedere wedstrijd probeer ik steeds weer het beste van mezelf te geven. Maar vandaag was het geheel goed en dat loont", aldus nog de verdediger.

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.