Jankovic: "We verloren terecht"

MAANDAG, 3 OKTOBER 2016, 08:00 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Standard trainer Aleksander Jankovic toonde zich groot in zijn verlies. De coach wilde ook geen excuses zoeken voor het verlies van zijn troepen: "Anderlecht won verdiend", geeft Jankovic toe.

"Anderlecht verdiende de drie punten, we verloren terecht", is Jankovic eerlijk. "Wij moeten er wel eens over nadenken dat we in eigen huis nauwelijks of geen kansen konden creëeren. Het lage blok van Anderlecht bezorgde ons veel problemen en ze hadden ook een uitstekende organisatie. Op die goal uit stilstaande fase hebben we weinig tegenin te brengen."

De coach van de Rouches stak zich ook niet weg achter excuses: "Vermoeidheid mag geen excuus zijn, Anderlecht heeft een even zware kalender als wij. Ook de staat van het veld geldt voor beide ploegen."

Het is in ieder geval verfrissend om eens een coach te horen die zich niet wegsteekt achter excuses of de scheidsrechter en openlijk wil toegeven dat zijn ploeg terecht verloor.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.