Nuytinck: "Wie ben ik om criticasters tegen te spreken?"

MAANDAG, 3 OKTOBER 2016, 09:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Bram Nuytinck kreeg dit seizoen al heel wat kritiek te slikken, maar gisteren op Standard speelde de Nederlander een erg solide wedstrijd. Na afloop gaf hij zijn mening over de commentaren die hij moet verwerken.

"De laatste tijd ben ik niet gespaard", beseft Nuytinck. "Ik lees geen kranten en op televisie bekijk ik geen voetbalprogramma's, maar men vertelt me alles. Als journalisten en analisten vinden dat ik slecht speel, wie ben ik dan om hen tegen te spreken? Ze doen maar. Als je bij Anderlecht speelt, weet je dat je er snel kritiek komt."

Vorige week tegen Saint-Étienne werd het late tegendoelpunt ook mede op zijn naam geschreven. Onterecht, vindt de Nederlander. "Ik heb de beelden twintig keer bekeken en ik zie niet wat ik fout doe. Ik sta met mijn rug naar Davy Roef en heb niets gehoord. Ik wil de bal wegkoppen net wanneer Davy zich er naartoe werpt. Het is gemakkelijk om me dit doelpunt in de schoenen te schuiven."

"De trainer was tevrden over mijn prestatie tegen Saint-Étienne en dat is wat telt", aldus Nuytinck. "Maar het is niet gemakkelijk om kritiek te krijgen. Ik hoop dat iedereen beseft dat ik me voor honderd procent inzet voor deze club. Dit is mijn vijfde seizoen bij Anderlecht. Ik heb titels gewonnen, maar kende ook moeilijke momenten."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.