Goed nieuws Tielemans: Dembélé haakt geblesseerd af

DINSDAG, 4 OKTOBER 2016, 14:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Moussa Dembélé heeft zich vanochtend op de training geblesseerd en moet verstek geven voor de interlands tegen Bosnië-Herzegovina en Gibraltar. Hierdoor stijgen de kansen van Youri Tielemans om bij de selectie te horen voor deze duels.

Bondscoach Roberto Martinez voegde Tielemans gisteren toe aan zijn kern omdat Dembélé en Radja Nainggolan sukkelden met kleine blessures. Tielemans zou in eerste instantie tot woensdag meetrainen met de Rode Duivels en zich moeten klaar houden in het geval één van deze twee definitief zou uitvallen. Dat is nu het geval met Dembélé.

Of dit betekent dat Tielemans ook effectief bij de kern van Martinez blijft, is nog niet duidelijk. Ook de U21 spelen twee belangrijke kwalificatiewedstrijden en Martinez gaf tijdens zijn persconferentie vrijdag te kennen dat hij en U21-bondscoach Johan Walem ook daar hun sterkste ploeg willen opstellen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.