Overzicht interlands Anderlecht-spelers

MAANDAG, 10 OKTOBER 2016, 08:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Heel wat spelers van Anderlecht kwamen de voorbije dagen in actie bij hun nationale ploeg. Zowel in Afrika als Europa stonden er kwalifciatiewedstrijden voor het WK van 2018 op het programma. Een overzicht.

Hamdi Harbaouistond aan de aftrap bij Tunesië, maar werd na 65 minuten vervangen. Tunesië won met 2-0 tegen Guinea, waar oud-Anderlecht-spits Idrissa Sylla 58 minuten meespeelde.

Trezeguetmocht 79 minuten spelen met Egypte tegen Congo-Brazzaville. Egypte won met 0-2.

Frank Acheampong en Ghana speelden 0-0 gelijk tegen Oeganda. Acheampong werd na 78 minuten vervangen.

Kara Mbodjspeede de hele partij met Senegal tegen de Kaapverdische Eilanden. Senegal won met 2-0 en Kara kreeg een gele kaart.

Lukasz Teodorczyk bleef bij Polen negentig minuten op de bank tegen Denemarken. Polen won met 3-2.

Youri Tielemanswas hetzelfde lot beschoren. Hij keek toe hoe de Rode Duivels Bosnië-Herzegovina versloegen met 4-0.

Davy Roef en Michaël Heylen speelden de hele partij met de Belgische U21 tegen Montenegro. Ze verloren met 3-0 en hun EK-kansen kregen zo een fikse knauw.

Nicolae Stanciu en Alexandru Chipciuspeelden een belangrijke rol bij de zege van Roemenië tegen Armenië. Dat kan u hier lezen.

Dodi Lukebakio maakte zoals eerder al meegedeeld geen deel uit van de wedstrijdkern van Congo tegen Libië. Congo won met 4-0. Dieumerci Mbokani scoorde twee keer.

Liam Bossinspeelde de hele partij met de Ierse U21 tegen Servië. Ierland verloor met 1-3.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.