Dendoncker: "Mag niet dat Lokeren ons domineerde"

MAANDAG, 17 OKTOBER 2016, 07:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Leander Dendoncker gaf na de partij tegen Lokeren grif toe dat Anderlecht veel en veel beter moet. "Het enige wat we van vandaag kunnen onthouden, zijn de drie punten", aldus Dendoncker.

"Dit was niet onze beste wedstrijd. De eerste helft was niet zo slecht", vertelde de middenvelder na afloop voor de televisiecamera. "We creëerden enkele kansen tegen een ploeg die erg laag verdedigde. Het eerste kwartier na de rust hebben we afgezien en was Lokeren baas. Dat mag ons niet gebeuren in eigen huis. Gelukkig was er het doelpunt van Teodorczyk om ons naar de eerste plaats te brengen."

"We waren nochtans erg gemotiveerd voor deze partij. Na twee weken zonder wedstrijden waren we fris. Clubs als Westerlo en Lokeren komen naar hier om te verdedigen, niet om te winnen. Ze laten ons het spel maken en dat is niet altijd evident, maar dat mag geen excuus zijn. Het enige wat we van vandaag kunnen onthouden, zijn de drie punten."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.