Bruno: "Me aanpassen aan wat trainer vraagt"

MAANDAG, 17 OKTOBER 2016, 08:04 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Voor het eerst sinds zijn terugkeer stond Massimo Bruno in de basis. Net als heel Anderlecht speelde hij geen onvergetelijke wedstrijd.

"We voetbalden te veel met hoogtes en laagtes", vertelt Bruno. "We waren niet gevaarlijk genoeg en kenden een probleem met de laatste pass. Het is nooit gemakkelijk om tegen Lokeren te spelen, maar thuis moeten we beter doen. Gelukkig was er Teodorczyk. Hij is al erg belangrijk geweest dit seizoen. Ik hoop dat ook andere spelers in de toekomst zo gemakkelijk scoren."

Over de prestatie van de ploeg was Bruno niet tevreden, over die van zichzelf ook niet. "Ik moet meer brengen. Maar dan moet ik mijn ritme vinden want ik ben nog geen honderd procent. Tien dagen geleden heb ik gevraagd om met de U21 te mogen spelen. Zo wilde ik het goede gevoel terugvinden. Ik moet me ook aanpassen aan hetgeen de trainer van me vraagt. De voorbije twee seizoenen mocht ik meer naar binnen komen. Ik moet ik langer op de flank blijven en de ballen naar onze spitsen brengen."

Donderdag wacht de volgende opdracht: tegen Mainz in de Europa League. "We weten dat het moeilijk wordt. Duitse ploegen zijn top, welke het ook is. En daarna volgt de verplaatsing naar Brugge."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.