Van Holsbeeck: "Transferperiode was chaotisch"

WOENSDAG, 19 OKTOBER 2016, 19:03 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Aan de vooravond van het duel tegen Mainz staat en voor het eerst sinds het einde van de zomermercato staat Herman Van Holsbeeck de pers te woord. "De transferperiode was chaotisch", geeft de general manager toe tegenover de aanwezige pers. 

"We hebben tijdens de transferperiode grote kuis gehouden. We hebben de trainersploeg, medische staf en een groot deel van de spelers vervangen. Zoiets maak je, denk ik, maar één keer in je leven mee", bevestigd Van Holsbeeck, "We zijn na al die veranderingen nog niet waar we moeten zijn, het grote RSC Anderlecht van weleer. Maar we mogen tot hiertoe niet klagen over de resultaten."

"We beseften dat toen we dit deden het normaal twee jaar duurt eer je een nieuwe ploeg kan opbouwen. Alleen krijg je die tijd niet bij Anderelcht. Na twee jaar zonder titel is de druk groot", gaat de general manager verder. 

Welke wedstrijd wil Herman Van Holsbeeck winnen, vraagt een aanwezige journalist, die van morgen tegen Mainz of zondag tegen Brugge. "Op Anderlecht moet je altijd winnen. Als je een match niet wint is dat volgens de media meteen het begin van een crisis", voegt de manager er lachend aan toe, "Dus als je mij dat vraagt, ik wil beide matchen winnen!" 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.