UYL: Anderlecht geraakt niet voorbij Midtjylland

DONDERDAG, 20 OKTOBER 2016, 10:24 - emjomi

JEUGD Na twee geslaagde campagnes in de UEFA Youth League waar de U19 van Anderlecht het schopten tot in de halve finales, verloor het gisteren van FC Midtjylland met 3-1. De heenwedstrijd eindige thuis op een scoreloos gelijkspel waardoor Anderlecht uitgeschakeld is in de UEFA Youth League. Bernier trapte in minuut 72' de eerredder tegen de netten.

Midtjylland opende in de toegevoegde tijd van de eerste helft de score dankzij een treffer van Vang. In minuut 65' verdubbelde het die voorsprong via Thychosen. In de absolute slotseconde scoorde Torp de 3-1 voor Midtjylland.

Opstelling: Svilar, Morias, Faes(cap), Delcroix, Foulon, Cools, Dewaele, Saelemaekers(46' Azevedo), Bernier(85' Ndahishimiye), Vancamp en Tinelli(70' Amuzu).

Vervangers : Amuzu, Azevedo, Da Silva Katalay, De Doncker, De Looze, Delanghe, Marenco, Ndahishimiye , Sambi Lokonga,

Doelpunten :45+1 Vang (1-0), 65' Thychosen(2-0),72' Bernier (2-1), 93' Torp (93')