"We moeten geduld hebben met Stanciu"

DONDERDAG, 20 OKTOBER 2016, 15:25 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Herman Van Holsbeeck beschouwd de transfer van Nicolae Stanciu als zijn grootste verwezenlijking voorbije transferperiode. De general manager predikt geduld met de duurste Begische transfer ooit: "Wie een béétje van voetbal kent, ziet dat hij véél meer kan dan dat we tot nu toe gezien hebben".

"Ondanks alle interesse is hij toch naar Anderlecht gekomen", zegt een tevreden general manager, "We zien voldoende kwaliteiten van Stanciu op training, en je ziet iemand die kan voetballen. Je ziet ook dat het iemand is met meer kwaliteit dan dat hij toont, maar we moeten geduld hebben. Ik heb dat ook gezien bij spelers zoals Lucas Biglia en Matias Suarez."

"Je mag ook niet vergeten dat Stanciu nog altijd maar 23 jaar is. 23 jaar, weg uit zijn land en terecht gekomen in een andere cultuur en een voetbalcompetitie met een ander niveau. Maar wie een beetje verstand heeft van voetbal ziet dat hij ongeloflijk veel kwaliteiten heeft maar dat ze er alleen nog moeten uitkomen. We zijn er zeker van dat dat uiteindelijk zal gebeuren", aldus nog Van Holsbeeck. 



anderlecht-online forum