Tweede basisplaats voor Sowah ?

ZATERDAG, 22 OKTOBER 2016, 08:14 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De 18-jarige Emmanuel Sowah heeft er ondertussen zijn Europees debuut met de A-kern opzitten. Door de mogelijke onbeschikbaarheid van Uros Spajic tegen Brugge mag de jonge Ghanees zelfs dromen van een tweede basisplaats komende zondag. 

"De wedstrijd tegen Mainz zal ik nooit meer vergeten. Ik speelde al in de Youth League tegen Barcelona, maar die tegen Mainz was er toch eentje van een andere orde", zegt de jonge verdediger, "Duitse clubs zijn enorm populair in mijn thuisland Ghana, nog populairder dan ploegen uit de Premier League. Bayern München is dan ook mijn droomclub."

Sowah wil koste wat kost slagen in Europa, hij vroeg zijn vriendin zelfs om in Ghana te blijven zodat hij zich hier volledig kan concentreren op het voetbal: "Maar we bellen mekaar dagelijks hoor. Ik heb haar inderdaad uitdrukkelijk gevraagd om in Ghana te blijven zodat ik mij volledig op het voetbal kan concentreren. Ik ben nog jong dus ik kan mijn geen afleidingen permitteren." 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.