Preud'homme: "Bij discussie krijgt Anderlecht altijd voordeel"

ZONDAG, 23 OKTOBER 2016, 11:31 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Bij Club Brugge kijken ze rijkhalzend uit naar de komst van Anderlecht. Coach Michel Preud'homme probeerde op zijn persconferentie vrijdag de druk alvast bij de bezoekers uit Brussel te leggen.

"Anderlecht werd de voorbije twee jaar geen kampioen, dan mag je hen verwachten. Ze kochten veel nieuwe spelers en hebben een heel andere ploeg dan vorig jaar. Ze winnen op Genk en Standard, dat zegt toch iets."

Dat in beide wedstrijden er nogal wat discussie was over scheidsrechterlijke beslissingen, is Preud'homme niet vergeten. "Op één of andere manier slagen ze erin om veel matchen te winnen. Anderlecht heeft wat meeval, dat is het geluk met ons. Als er discussie is, zijn ze altijd in het voordeel."

Maar Preud'homme weet ook wie zijn spelers straks in het oog moeten houden: "Ze hebben een spits die veel scoort en zo matchen voor hen wint", verwijst hij naar Lukasz Teodorczyk.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.